Hostel Dentex 4 You

Nudimo Vam ekstra moderno iskustvo u našem i vašem „Hostelu Dentex 4 You“ u centru Zadra.
Naziv Hostela Dentex „4 You“ otkriva da je sve orijentirano na Vas.
U modernom novoizgrađenom Hostelu, uz hostelski smještaj nudimo i privatne hotelske sobe s pogledom koji oduzima dah, uz brojne sadržaje.

Self-service kuhinja, dnevni boravak s 2 big screen TV-a i dva velika udobna kauča, terasa s predivnim pogledom na more i stari grad na trećem katu nudi mnogu mjesta za druženje i zabavu ili za jednostavno opuštenja uz šalicu kave uz najljepši zalazak sunca. U našem internet-corner možete koristiti 3 osobna računala i imate uz naknadu pristup internetu. Želimo da Vaš boravak bude što ugodniji!

Hostel Dentex 4 You je nov, moderni hostel koji je vrata otvorio u 2016 godini u gradu Zadru, Hrvatska. Naša recepcija je otvorena i na usluzi 24 sata dnevno, stalno smo na raspolaganju našim gostima. Kao naši gosti, dodatno uživajte i u popustima koje smo za vas osigurali u odabranim restoranima, kafićima i drugim sadržajima u gradu Zadru.
U svakom trenutku nas mozete kontaktirati na e-mail adresu: info@dentex4you.hr i vrlo brzo ćete dobiti informacije koje Vas zanimaju.